mallisto
Hinnasto

Lataa tästä ProLine-malliston hinnasto

Malliston suunnittelussa ja muotoilussa on otettu huomioon uuden viihde-elektroniikan vaatimukset. Värivaihtoehtoina ovat kuvassa oleva valkoinen, luonnonvärinen aito tammi ja luonnonvärinen aito pähkinä. ProLinelle ominaista ovat seinään kiinnitettävät hyllytasot. Mallistoon kuuluu myös alumiinijaloilla varustettu moderni sohvapöytä, jonka koko on 130 x 75 tai 100 x 100.

Malliston uusin väri on maalattu valkoinen.

proline6358_tn      proline6624_tn      proline6636_tn

           

     

prime6560_tn       proline6563_tn      proline6567_tn

           

 

Peruselementeistä voi rakentaa myös korkean kaapiston esimerkiksi astioiden tai koriste-esineiden säilytykseen. Hyllyt voi valintansa mukaan jättää avoimeksi tai varustaa lasiovilla.

     

 

Erityisen kaunis elementti on nurkkaosa, jonka saa avoimena tai laatikollisena. Se antaa myös lisää mahdollisuuksia TV:n järkevään sijoittamiseen.

 

Hyllyjen lisäksi seinään tai paneeliin voi ripustaa kaapiston, joka on varusteltavissa joko irtohyllyllä tai oviparilla.

     

 

ProLinen hienous piilee seinään kiinnitettävissä paneeleissa. Joitain kiinteämittaisia paneeleja on markkinoilla ollut jo aikaisemminkin, mutta ProLine on ensimmäinen, joka mahdollistaa joustavan ratkaisun erilaisiin tarpeisiin. Koko on saatavissa 30 cm:n jaolla sekä korkeus-, että leveyssuunnassa. Paneeleja on seitsemän erilaista, joista yksi on varustettu CD-levylokerikolla kuvan mukaan. Mitat on moduloitu, joten erikokoisia paneeleja yhdistelemällä saa näyttävän lopputuloksen.
Paneeliin voi ripustaa hyllytasoja tai kaapistoja ja sen eteen on mahdollista rakentaa hyllyelementeistä haluamansa kokoonpanon.

        

 

Laatikoiden rakenteissa on käytetty kestävää ja kaunista koivuvaneria. Saman etulevyn taakse on mahdollista saada yhden tai kaksi laatikkoa säilytystarpeen mukaan.

 

ProLine kalustaa ruokailutilan... TV-huoneen... ja makuuhuoneen.

           

 

      

 

Myös yksittäinen kaappi on kaunis yksityiskohta kodissasi.

 

Uusi Proline esiintyi näyttävällä tavalla Espoon Asuntomessuilla. Toteutimme kohteessa Pirjo ja Maiju Koskelan suunnitteleman kotiteatterin hyllyjärjestelmän ja seinäpaneelit.

 

ProLinen paneeliosat soveltuvat erinomaisesti myös julkisten kohteiden kalustamiseen. Olemme jo toteuttaneet Hotelli Ravintola Pitkä Jussin yökerhon seinien paneloinnin. Tässä muutama kuva näyttävästä lopputuloksesta. Paneelin materiaali on pähkinä.